Mad: Sous Vide opskrift

Mad og vin hører uden tvivl sammen. Det ene komplimenterer bare det andet. I dag skal vi snakke om, hvordan man kan lave lækker mad, som kan få din vin helt op til nye højder. Vi skal snakke sous vide opskrift i dag. Sous vide er en tilberedningsmetode – en slags vandbad, hvor kødet skal ligge ved én bestemt temperatur i flere timer, så det kan blive dejlig mørt og saftigt. Denne tilberedningsmetode er altså perfekt til alle former for stege. Men hvad så med en flæskesteg, tænker du måske? Så kan man da ikke få sprøde svær. Jo, du kan bruge opskriften sprød med Price! Her lærer de dig, hvordan du kan bruge en sous vide opskrift til din flæskesteg, så du får både saftigt og mørt kød samtidig med sprøde svær. Jeg kan sige så meget, at kødet og sværene skal tilberedes hver for sig. Har du nogle gode tips og trick til en sous vide, som du vil dele med os andre?

(Visited 187 times, 1 visits today)