Dannelsesrejse

Før i tiden tog man på dannelsesrejser. Oehlenschläger, Kirkergaard, H.C. Andersen… alle de store. Så at sige. Men det gør man ikke mere. Nu hedder det druk, sex og halvdårlig mad i rigelige mængder.

Gud, hvor jeg hader det. Eller – druk og sex er jo sådan set ikke ret godt. Adskilt.

Men jeg er utroligt træt af den uraffinerede kultur, som lever blandt især unge mennesker i dag. Jeg er temmeligt sikkert kategoriseret som “relativ ung”… jeg er i 30’erne. Men jeg har andre mål. Jeg ønsker at opleve livets aller smukkeste og mest raffinerede fascetter… og det gør jeg sørme ikke (pardon my french) med en druktur til Bulgarien eller en charterferie til Thailand.

Nå. Men det jeg jo så går og barsler med, er faktisk en dannelsesrejse. Jeg vil gerne opleve kulturens vugge, civilisationens vugge... jeg vil simpelthen udvide mine horisonter. Derfor har jeg tænkt på at arrangere en rejse. Den skal strække sig fra Italien til Grækenland til Tyrkiet til Ægypten… og afslutte med et ophold i London.

Lyder det vildt? Det bliver det med garanti også. Måske kan ikke alle forstå min beslutning, men jeg lever og ånder for at udvide mit verdenssyn… hele tiden.

Rent praktisk økonomisk regner jeg med at få hjælp fra ferratum.dk. Jeg har hørt fra andre, at de har haft glæde af den enkelhed, de giver i deres hjælp til finansiering.. og i dette tilfælde med så omfattende en rejse, vil det en høj prioritet at gøre tingene så enkle som muligt rent praktisk.

 

Grækenland...

(Visited 192 times, 1 visits today)